viktok.reismee.nl

Hoe zich voor te bereiden op de Homecoming Dance

Hallo! Er zijn veel eerstejaars die enthousiast zijn (of niet) voor hun eerste dans op de middelbare school. Dit kan je gids zijn om het best voorbereide meisje op de dansvloer te zijn.

1

Wanneer je kleding gaat kleden, zorg dan dat je een jurk vindt die net zo comfortabel is als in de mode. Typisch, underclassmen dragen korte jurken en de upperclassmannen dragen lange jurken, maar deze regel verandert van school naar school, dus zorg ervoor dat je iemand vraagt die thuis is.

                                                              Thuiskomst Afstuderen Jurken Van VEAUL

2

Homecoming gaat helemaal over de sprankeling! Wanneer u een jurkkleur kiest, denk dan aan zaken als uw persoonlijkheid, oogkleur en favoriete kleur. Dit helpt als er veel opties zijn. Vergeet ook niet om de prijs in het achterhoofd te houden en de verkoop moe te zijn!

3

Probeer een paar comfortabele schoenen te vinden. Als ze zich niet op hun gemak voelen, probeer ze dan comfortabel te maken door kussenstickers aan de delen van je schoenen toe te voegen waar je een blaar krijgt. Je kunt deze stickers kopen bij schoenenwinkels.

4

Veel mensen dragen hakken naar thuiskomst. Als je niet gewend bent om ze te dragen, oefen dan door van tevoren rond te lopen. Het is meestal veel gemakkelijker om met kortere, haperende hakken te lopen met een soort enkelriempje.

5

Als je een van nature lang persoon bent en je er zelf bewust van bent, of als je liever geen hakken draagt, wees dan niet bang om sandalen of platte schoenen te dragen! Soms zijn ze misschien zelfs meer geschikt voor een minder formele thuiskomst.

6

Zodra je je jurk en schoenen hebt uitgekozen, kun je je accessoires vinden. Een winkel zoals charmant Charlie's of Claire's heeft veel goedkopere glamoureuze sieraden. Er zijn veel opties voor accessoires.

7

Vergeet niet een koppeling of een kleine tas die je kunt vasthouden om noodgeld bij je te hebben, en je telefoon. Dit zijn zeer belangrijke items die op een stijlvolle manier kunnen worden gehouden!

                               Op zoek naar meer Gelegenheids Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!