viktok.reismee.nl

Hoe te kleden als de kleine zeemeermin

Ariel van de kleine zeemeermin sport zomerse, leuke stijlen waar ze ook gaat. Hoe kun je haar eruit laten zien zonder een staart met vissenschaal letterlijk op je benen te naaien? Hier zijn enkele handige tips over hoe je je als Ariel kunt kleden op bijna elke gelegenheid.

1

Kies bij het winkelen voor bijgesneden, passende stijlen. Denk aan schattige cropped-tops en shorts. Zorg ervoor dat je kleding altijd smaakvol is.

2

Toen Ariel aan land was, had ze een stijlvolle stijl, dus neem dat soort blik op met je meer zomerse stukken. Bijvoorbeeld een flowy maxi-rok met een zachte bovenkant en een riem.

                                                            Gelegenheids Jurken Zeemeermin Van VEAUL

3

Kleuren moeten geïnspireerd zijn op de zee. Groenen, purpels en bijna ELKE tint blauw!

4

Bij het kiezen van een formele jurk, probeer letterlijk de "zeemeerminstijl" -jurk en kijk hoe het voor u werkt. Als het niet werkt met je vorm, draagt Ariel nog steeds jurken die cincheriseren in de taille voor een flatterende figuur.

5

Nautische accenten worden sterk aangemoedigd. Shell-sieraden zijn fantastisch. Ook kunnen zeeman knopen op een top of een touwgordel de oceaan voorstellen.

6

Voor haar, ga voor beachy golven. Dit kan worden bereikt met lang, gelaagd haar gewassen en met een handdoek gedroogd. Breng een golvende crème aan en laat drogen. Het haar moet volledig en dons worden gedragen, alsof je terug bent gekomen van het strand.

7

Draag sandalen of andere open toed schoenen. Zorg goed voor je teennagels en voeten, net zoals Ariel zou doen - ze zijn te kostbaar om te mishandelen!

8

Voor overdag make-up, ga natuurlijk. Draag concealer, top eyeliner, mascara, witte eyeliner op je waterlijn en maximaal natuurlijke rode lippen. 'S Nachts kun je experimenteren met verschillende looks en kleuren!

                              Op zoek naar meer Gelegenheids Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!