viktok.reismee.nl

Hoe maak je een strapless jurk accessorize

Of je nu een bruiloft aan het strand bijwoont of een uitgebreid benefietgala, of gewoon gaat uit eten met een speciaal iemand, een strapless jurk kan een flatteuze en stijlvolle optie zijn. Terwijl je een strapless jurk kunt dragen in casual en formele gelegenheden, moet je hem samen met de juiste accessoires aantrekken. Het vinden van de juiste balans is de sleutel: ga niet overboord met te veel bling, maar zorg er ook voor dat je niet te weinig toevoegt en zie dat je er niet onafgemaakt of overdreven bloot uitziet.


1

Kijk naar de lengte van je jurk. Strapless jurken zijn er in alle soorten en maten, sommige borstelen royaal over de vloer als je loopt en anderen nauwelijks skimming je bovenste dij. Om goed te kunnen accessoriseren, moet u rekening houden met de lengte van uw jurk en dienovereenkomstig accoutrement toevoegen.

Als je strapless-jurk kort is, speel dan je schoenen. Afhankelijk van hoeveel u gaat lopen en hoe comfortabel u zich op de hielen bevindt, kunt u een paar flitsende pumps of torenhoge stiletto's selecteren om de hele nacht weg te springen.

Lange strapless jurken zijn elegant en visueel opvallend. Ze hebben geen opzichtige sieraden nodig om ze er verfijnd uit te laten zien, dus het kan een goed idee zijn om, als je een jurk draagt die op de grond ligt, het (en je decolleté!) Aan het woord te laten.

Als je hebt gekozen voor een van deze show-stop avondjurken en je merkt dat je een beetje onvast op hielen stoot, overweeg dan kittenhielen of eenvoudige ballerina's. Een japon op de grond zal je schoenen waarschijnlijk grotendeels verdoezelen.

Strapless Jurken Van VEAUL

2

Complementeer de kleur en het patroon van je jurk. Je kunt een keu nemen uit de kleur en de print van je jurk om te bepalen welke accessoires je wilt gebruiken.

Als je jurk monochroom is of anderszins ingetogen, kun je je schoenen tot het brandpunt van je hele outfit maken. Trek hiervoor een paar felgekleurde wiggen of strappy-stiletto's aan. [2] Aan de andere kant, als je jurk een gedurfde afdruk of patroon heeft, kies dan voor een stevige, neutrale tint van de schoen.

Denk aan het opbreken van een monochromatische jurk met een riem. Een dikke, glanzende of sierlijke riem kan de plaats innemen van een statement-sieradenstuk terwijl visuele solide blokken de kleurenblokken opvallen.

Stel je een kleine zwarte strapless jurk voor als een leeg canvas. De kleine zwarte jurk (LBD) is wat je ervan maakt, dus ga vet en kleurrijk met een statement sieraden stuk kan een eenvoudige, minimalistische look veranderen in een mooie en verfijnde.

3

Overweeg de snit van je jurk. Het algehele uiterlijk en de kleur van een strapless jurk hangt sterk af van hoe het is gesneden om in het lichaam te passen, dus voordat u besluit over accessoires, wilt u misschien nadenken over hoe het ontwerp eruitziet.

Als je strapless-jurk nauwsluitend is en het lichaam omhult, ruïneer dan je slanke uiterlijk niet met een onhandige handtas. Kies liever een kleine, elegante clutch die bij je jurk past ..

Een losse, zwierige strapless jurk kan tegelijkertijd comfortabel en flatterend zijn. Als je een beetje structuur aan je jurk wilt geven, doe dan een brede riem op en accentueer meteen je taille. Deze eenvoudige stap kan je jurk ook volledig transformeren van een enkel kledingstuk naar een complete, gecoördineerde outfit.

4

Bundel met een stijlvolle wrap. Omdat je strapless-jurk noodzakelijkerwijs nogal wat huid blootlegt, is het een goed idee om een soort cover-up mee te nemen. Stop het in je tas voor het geval dat, of doe het thuis en maak het deel uit van je outfit.

Zelfs als u een zomerevenement bijwoont, kan een gauzy cover-up van pas komen in het geval van windstoten of regenbuien.

Voor koelere seizoenen, gooi je op een bontstola, vest of dekentje.

Als u problemen ondervindt bij het afstemmen van scheidingen, vraagt u de verkoper om hulp bij het selecteren van een hoes op hetzelfde moment dat u aan het winkelen bent voor uw strapless jurk. Heb je de jurk al, maar heb je de hoes nog steeds nodig? Neem een foto van de jurk en uw vriendelijke verkoper kan nog steeds helpen!

5

Camoufleer je probleemplekken. Als je bang bent om je armen te ontmaskeren, ga dan op zoek naar een bijpassend vest of lichtgewicht jasje terwijl je je jurk koopt. Hierdoor kunt u met veel opties experimenteren en zorgt u ervoor dat u een combinatie vindt waarvan u zeker bent dat u ze gedurende het hele evenement draagt.

Als je andere probleemplekken hebt, denk dan creatief na. Sport een opvallende ketting die de aandacht op je gezicht vestigt als je je onzeker voelt over je lichaam. Wikkel een sjaal om je nek als je littekens of rimpels hebt op je decolleté en laat een paar hoge hakken op je voeten vallen als je worstelt met gedrongen benen om ze langer en magerder te laten lijken.

Op zoek naar meerSelskabskjoler kun je naar de veaul online winkel gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!