viktok.reismee.nl

Hoe te kleden als een prinses

Veel kinderen hebben urenlang uren gebiologeerd door hun favoriete prinses, of het nu de prachtige prinses Jasmine, de sierlijke prinses Thumbelina of de dappere prinses Merida is. Elke prinses heeft een andere stijl en ze vallen allemaal op hun eigen manier op. Of je nu een kind of een kind bent, verkleden als een prinses kan een fantasie zijn die uitkomt.

1

Kies een Disney-prinses. Er zijn tientallen prachtige personages om uit te kiezen, van Assepoester (de beroemdste van allemaal) tot Jasmijn tot Belle. Zoek uit met welke je het meest te maken hebt of vind gewoon de beste en bent van plan zich net zo aan te kleden als zij.

Als je een klassiekere prinsessenaanpak wilt, ga dan naar Assepoester of Sleeping Beauty's Aurora. Ze delen die tijdloze prinsessenstijl met elegante baljurken en perfect kapselhaar.

Prinses Tiana is een Disney-personage met een hardwerkende houding, ambitie en een brutale zuidelijke persoonlijkheid. Ze draagt een lichtgroene en gele, op de natuur geïnspireerde jurk.

Belle heeft een belachelijke persoonlijkheid en een prachtige gele jurk.

Snow White's blauwe, rode en gele jurk is te vinden in elke kostuumwinkel.

Cinderella Galajurk von Veaul

2

Kies om je te kleden zoals Merida. Merida is de vurige rode kop uit de film Brave. Hoewel ze geen flauw idee van haar familie maakt, is ze nog steeds lief en lief. Beschouw deze prinses als je een beetje een rebel bent.

Merida draagt een blauwe jurk op de grond met lange mouwen, witte verfraaiingen rondom de kraag en ellebogen, een dunne bruine riem en bijpassende laarzen.

Begin nu aan je Schotse accent te werken om met je kostuum mee te gaan.

3

Verkleed je als prinses Fiona. Sommigen kunnen het karakter van prinses Fiona vergeten, omdat zij niet de conventionele schoonheid is, maar zij is ongelooflijk. Ze is de hoofdrolspeler in een van de populairste hedendaagse sprookjes, Shrek. Haar verhaal kent echter een draai, want prinses Fiona Lillian is vervloekt om als een ogress te leven. Terwijl ze misschien op haar prins zit te wachten, is ze niet bang om een paar stoten van zichzelf te gooien en de leiding te nemen.

Fiona droeg een lange, fluwelen jurk met lange mouwen, een gouden riem en platte schoenen.

Als je echt toegewijd bent aan het personage, denk dan aan al het plezier dat je hebt om jezelf groen te schilderen!

Galajurken von Veaul

4

Kies Thumbelina. Hoewel ze een klein kader heeft, heeft deze sprookjesprinses een enorm hart. Misschien herinner je je dat dit personage niet van bij de geboorte een prinses was, maar ze werd er een toen ze met Cornelius trouwde, de prins van de feeën.

Haar uiterlijk kenmerkte een driekleurige, vloerlengte jurk. Het bovenste derde deel was wit met kapmouwen, terwijl de onderkant lichtblauw was en de brede vleugel groenblauw was.

Fairy wings zouden dit kostuum echt opvallen.

5

Kleed je aan als een echte prinses. Prinsessen zijn natuurlijk niet alleen beperkt tot het grote scherm in een geanimeerde functie! Er zijn veel echte prinsessen met een geweldige stijl om uit te kiezen. Hier zijn er slechts een paar:

Kate Middleton is een echte royalty die in het Verenigd Koninkrijk woont en die harten heeft gestolen door met prins William te trouwen. Ze straalt gratie en evenwicht uit. [1] Ze is er trots op een echte vrouw te zijn met een toegankelijke stijl. Probeer een knielange kanten wikkeljurk te dragen, wat een go-to van haar is.

Prinses Charlene, de prinses van Monaco, werd royalty nadat ze Prins Albert II trouwde. Ze is gefotografeerd met alles, van lange japonnen tot broekpakken tot een getailleerde jurk.

Prinses Stéphanie is de echtgenote van Guillaume, erfgenaam groothertog van Luxemburg. Ze is lid van een van de oudste koninklijke families van Europa. Om je net zo te kleden, heb je felle kleuren en korte kittenhielen nodig.

6

Draag een baljurk. Bijna elke prinses, echt of fictief, heeft haar hof verblind in een baljurk. Dit is mogelijk het meest prinsesachtige kledingstuk dat je kunt gooien. Afhankelijk van de prinses van jouw keuze, kies je de jurk dienovereenkomstig.

Assepoester droeg een blauwe baljurk, bijpassende hoofdband en iconische glasslippers.

Belle droeg een zonnegele jurk met bijpassend lint in haar haar en felrode lippen.

Misschien vindt u iets in een kostuumwinkel of een tweedehandswinkel die bij u past.

Overweeg om je eigen kostuum te maken, zodat je ook een beetje personalisatie kunt toevoegen.

Op zoek naar meerGelegenheid Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!