viktok.reismee.nl

Semi-formele kleding

Bruiloften, dansen en feesten worden vaak gefactureerd als semi-formele evenementen. Deze classificatie kan echter verwarrend zijn. Je weet misschien niet hoeveel je moet aankleden voor het evenement, waardoor je je zorgen zou kunnen maken dat je te lang of te weinig gekleed bent. Door een paar eenvoudige richtlijnen te volgen, kunt u een semi-formele outfit kiezen die geschikt is voor uw evenement en er geweldig uitziet!

1

Ga met een cocktailjurk voor een klassieke look. Cocktailjurken zijn meestal kort of knielengte en ze bieden precies de juiste hoeveelheid dressiness voor een semi-casual affaire. Selecteer een cocktailjurk in donkere kleuren als het evenement 's avonds plaatsvindt, of een lichtere kleur voor een overdag evenement. Overweeg ook de lengte van de jurk en wat geschikt is.Blijf uit de buurt van floor-length jurken, omdat deze zijn bedoeld voor formele of black-tie-evenementen.Vermijd ultrakorte jurken als je van plan bent om te dansen of als er een minimale lengte-eis is (zoals voor een schooldans).

Feestjurken 2018 von Veaul
2

Combineer een aangeklede rok met een mooie top als je wilt scheiden. Een aangeklede rok met een chic topje is ook geschikt voor een semi-formele gebeurtenis. Hierdoor heb je meer vrijheid om een unieke look te kiezen, en misschien heb je zelfs iets in je kast dat je kunt dragen.

Vermijd t-shirts en truien. Kies in plaats daarvan voor aangepaste blouses en rokken.

U kunt bijvoorbeeld een kokerrok dragen met een zijden blouse, een gestructureerde a-lijn rok met een kanten muts-mouw top, of een lange satijnen rok met een bijpassende satijnen top.

3

Kies voor een klassieke kleine zwarte jurk voor een chique, herbruikbare optie. De kleine zwarte jurk, ook bekend als een LBD, is geschikt voor zowat elke speciale gebeurtenis. Als je geen LBD in je kast hebt, is het nu een goed moment om er een te kopen! Kies een zwarte jurk in de stijl, lengte, materiaal en pasvorm van je keuze.

U kunt bijvoorbeeld een LBD met lange mouwen krijgen met ruches detail om uw taille en heupen te accentueren.

Of kies voor een a-lijn zwarte jurk met kapmouwtjes voor iets leuks en eenvoudigs.

Voor iets meer casual, probeer een vloeiende zwarte jersey maxi-jurk met flutter mouwen.

Galajurken 2019 von Veaul

4

Kies een flowy maxi-jurk voor een lange, comfortabele optie. Maxi-jurken zijn degenen die overeind gaan en ze zijn vaak gemaakt van zacht jerseymateriaal. Kies een maxi-jurk in een kleur of print die u aanspreekt.

U kunt bijvoorbeeld een felgele maxi-jurk dragen voor een bruiloft overdag, kiezen voor een diep bordeaux maxi-jurk voor een avondaffaire, of gaan met een middeldunige jurk met bloemenprint voor iets dat werkt voor overdag of 's nachts.

5

Neem een jas of trui mee voor het geval het weer koud wordt. Zelfs als het evenement grotendeels binnenshuis is, wil je misschien een trui, een omslag of een jas. Kies iets dat bij je outfit past en dat is chic genoeg voor een semi-formele gebeurtenis. Blijf uit de buurt van sweatshirts, hoodies en lange mouwen t-shirts.

Als u bijvoorbeeld een kleine zwarte jurk draagt, kunt u deze combineren met een zwarte bolero.

Als je een roze en witte maxi-jurk draagt, kies dan een witte sjaal.

Of u kunt kiezen voor een stijlvol leren (of kunstleer) jack met een pailletten cocktailjurk.

Op zoek naar meerGelegenheid Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!