viktok.reismee.nl

Fantastische manieren om een ​​jurk te vinden die past bij jouw lichaamsvorm

Fishtail of A-lijn rok? Ballon of schede? Satijn of stretch kant? De zoektocht naar de perfecte trouwjurk die bij uw vorm past, kan overweldigend en uitputtend zijn.

Hier biedt Lili haar beste advies over hoe je een mooie jurk kunt vinden die bij jouw figuur past.

1

Sta open voor andere stijlen

                                                                            A LIJN Trouwjurken 2019 von Veaul

Het is tijd voor een realiteitscheck. Niet iedereen past bij grote prinses-ballgowns of slinky-jurken met fishtailrokken.

"De grootste fout die bruiden maken, is dat ze niet flexibel zijn in hun visie op hoe ze denken dat ze er op hun dag uit moeten zien. Het is belangrijk om open te staan voor andere mogelijke stijlen en fits, "adviseert Lili zacht.

In plaats van je lichaam in de jurk te passen waar je altijd al van gedroomd hebt, kun je er een vinden die bij je vorm past en je figuur flatteert.

Een jurk voor iedereen

Als je niet zeker weet wat je moet dragen en waar je moet beginnen, stelt Lili voor te kiezen voor een A-lijn jurk, die universeel vleiend is op bijna alle lichaamsvormen. Het zit op de heupen en wordt geleidelijk breder tot aan de zoom. Een andere optie om te proberen is een strapless jurk met een romantische lieverd hals, voegt ze eraan toe.

2

Overdekt in stijl

Als je huwelijk tijdens de koudere maanden wordt gehouden of als je je huwelijk wilt verdoezelen, zijn er veel verfijnde jurken met een halve of volledige mouw waaruit je kunt kiezen, zegt Lili. Als alternatief kunt u overwegen om een bijpassend vest in bolero-stijl te dragen.

Bedien je dames

Rondborstige bruiden kunnen de drang voelen om hun borst te verbergen door het dragen van hogere halslijnen, maar dit zal je alleen maar nog bozer maken, waarschuwt Lili.

"Met een rondborstige bruid draait het allemaal om de halslijn. V-halzen, lieverd en geschraapte halslijnen vormen een aanvulling op een bruid met een grotere buste ", stelt ze voor. "Halterhalslijnen zien er geweldig uit bij sommigen met een prominente buste en off-the-shoulder halslijnen kunnen een voordeel zijn voor degenen met een smalle schouders."

De perfecte jurk voor petites

Als je een kleinere bruid bent, zou een strapless zeemeermin of trompetjurk heel goed werken op jou.

                                    Op zoek naar meer Trouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.  

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!