viktok.reismee.nl

unieke trouwjurken voor moderne bruiden

Op zoek naar een unieke trouwjurk voor uw bruiloft? Wilt u geen traditionele jurk, of wilt u gewoon uw toekomstige echtgenoot achterlaten aan het einde van het gangpad? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk deze prachtige unieke bruidsjurken voor een moderne bruid.

1

Hoe perfect is dit bloemige lijfje voor een bruid die een beetje extra wil toevoegen aan haar trouwdag? Het klassieke corsetachtige lijfje wordt versterkt door een mooi bloemenpatroon.

                                                                                      Trouwjurken 2019 von Veaul

2

De prachtige jurken van Veaul zijn absoluut uniek en betonen hulde aan hun Griekse erfgoed door onberispelijke afwerking en volkomen onvergetelijke ontwerpen. Deze prachtige jurk heeft precies de juiste hoeveelheid drama, afgewogen met de volle rok. De lange mouwen laten ons borrelen.

3

De split aan de voorkant, de epische mouwen, wat wil je nog meer ?! Sommige bruiden hebben gekozen om de mouwen af te stemmen op deze jurk, maar we zeggen laat ze zijn! Ze zijn geweldig en oh zo romantisch!

4

Dit kantwerknummer van Veaul-kant heeft teenige ruches over de hele rok en langs de borst aan weerszijden van een semi-bloot gedeelte op de borst. De haltertop en het nauwsluitende silhouet zorgen voor een adembenemend unieke bruidsjurk.

                                        Op zoek naar meer Trouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.  

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!