viktok.reismee.nl

grillige bloemenmeisjejurken

Terwijl oudere bruidsmeisjes misschien iets meer gestroomlijnd en modern verkiezen, is het kiezen van jurken voor je schattige bloemenmeisje een perfecte gelegenheid om je te vervelen in franjes, ruches en bloemen. Hier zijn van onze favoriete grillige bloemenmeisjesjurken die gegarandeerd van je gaan Awww!

1

Je bloemenmeisje zal zich een ballerina voelen in deze prachtige tutu met veelkleurige vloertengte. De satijnen bloemen op het lijfje zorgen voor de perfecte finishing touch

Bloemenmeisjes Jurken 2018 Van VEAUL

2

Deze geborduurde tulejurk wordt bekroond met gesatineerde zilveren gespschoenen en een swarovski kristallen tiara om ervoor te zorgen dat je prachtige bloemenmeisje er net zo uitziet als een mini-bruid!

3

Loop door het gangpad met dit prachtige bloemenmeisje en je hoeft je geen zorgen te maken over je 'iets blauws'. De dramatische jurk heeft een volledige netrok en bloemlijf met een bijpassende hoofdband.

4

Voeg een sprookjesachtig sprookje toe aan je bruiloft met deze theelange bloemenmeisjesjurk. Lagen ruches en kapmouwen zijn afgewerkt met een gekleurde sjerp en prachtige kralen van kristal, parel en strass.

Op zoek naar meerBloemenmeisjes Jurken kun je naar de veaul online winkel gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!