viktok.reismee.nl

niet-zo-traditionele witte trouwschoenen

De eenvoudige trouwschoen heeft een lange weg afgelegd als een eenvoudig oud paar witte hakken of platte schoenen. Hier zijn zes zoete witte trouwschoenen die een eerbetoon zijn aan de traditie, elk met een eigen kleine draai.

1

De Veaul-bruidsschoen is verkrijgbaar in wit en geel en schittert (en verblindt) bij het uitvoeren van je eerste dans dankzij hopen echte Swarovski-kristallen die zijn gepeperd rond de teen. Het heeft een hak van 11 cm en voelt net een beetje zoals diamanten op je voeten gestrooid!

BRUIDSSCHOENEN 2019 von Veaul

2

is een frisse witte platform-trouwschoen ingepakt in satijn en bekroond met een gestileerde roos bij de teen. Het is eenvoudig, elegant en perfect voor hedendaagse bruiden die hulde willen brengen aan de eenvoudige witte trouwschoen - met een eigentijdse twist.

3

Veaul is een ivoorkleurige bruidsschoen bedekt met geborduurde organza. Hoewel het ook beschikt over twee gigantische bogen, is het beste deel de gewatteerde binnenzool, die ervoor zorgt dat je voeten aan het einde van je grote dag niet (te) pijnlijk aanvoelen.

4

Veganistisch en dierenmishandelingvrij, de sexy, open-teen Veaul-trouwschoen (door Miss Mafia) biedt twee gewaagde en opvallende diamante bandjes over de vamp, een slip-in hiel en is verkrijgbaar in mat wit.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!