viktok.reismee.nl

Kleine dames: 4 tips voor het kiezen van het perfecte bloemenmeisje

Ze behoren tot de leukste gasten op elke bruiloft, klaar om de entourage te charmeren en de harten van de menigte te stelen. Maar geloof het of niet, bloemenmeisjes kunnen meer verantwoordelijkheid hebben dan er schattig uitzien als een knop, dus het kiezen van het perfecte bloemenmeisje is de sleutel.

1

Ervaring is een plus

De gang door het gangpad kan voor de meeste volwassenen zenuwslopend zijn, laat staan een vierjarige die het voor de eerste keer doet. Overweeg iemand te kiezen die al een bloemenmeisje is (en goed werk heeft gedaan). Ze zal meer ontspannen zijn terwijl ze de loopbrug bedekt met bloemen, die de bordjes 'hier komt de bruid' vasthoudt en, nog belangrijker, de instructies opvolgt.

                                                              Bloemenmeisjes Jurken 2018 Van VEAUL

2

Persoonlijkheid is de sleutel

Bruiloften zijn gevuld met nieuwe, onbekende gezichten die een jong meisje gemakkelijk verlegen, geïntimideerd of zelfs geagiteerd kunnen maken. Je wilt toch dat je bloemenmeisjes bloemblaadjes gooien, geen woedeaanvallen terwijl ze proberen door het gangpad te komen? Daarom is het raadzaam om een bloemenmeisje te kiezen die over het algemeen vrolijk is en zich op haar gemak voelt rond een grote groep mensen. Is ze vriendelijk met andere kinderen? Gedraagt ze zich wanneer ze dat wordt verteld? Evalueer deze eigenschappen zorgvuldig voordat je potentiële bloemenmeisjes aan je shortlist toevoegt.

3

Ze moet zich belangrijk voelen (omdat ze dat is)!

Wat je bloemenmeisjes ook doen, ze zullen bijdragen aan het bijzonder bijzonder maken van je huwelijksceremonie. Het is onvermijdelijk dat ze deel uitmaken van een onvergetelijke mijlpaal in je leven. Dus, als je eenmaal je bloemenmeisjes hebt gekozen, laat ze dan weten wat jouw bruiloft voor jou betekent en hoe belangrijk het is voor hen om deel uit te maken van zo'n speciale dag. Zorg er niet alleen voor dat ze hun best doen, ze zullen er echt van genieten en voelen hoeveel je van ze houdt en waarderen, wat een geweldig cadeau is om aan iedereen, vooral een kind, te geven.

4

Je zou haar schema moeten checken en wat tijd in de jouwe moeten maken

De meeste kleine meisjes houden van het idee om een bloemenmeisje te zijn, die mooie jurk te dragen en zich als een prinses te voelen. Maar zoals we hebben vastgesteld, is iemand zijn niet gemakkelijk voor iemand die zo jong is. Een van de beste manieren om een bloemenmeisje voor te bereiden, is haar kennis te laten maken met de rol. Breng tijd met haar door, nodig haar uit voor een repetitie of twee en toon haar foto's van jouw droomhuwelijk. Dit alles vereist één ding: TIJD. Zorg er dus voor dat je met haar ouders overlegt om er zeker van te zijn dat haar schema het toelaat voor een paar meet-ups voor de grote dag!

                                    Op zoek naar meer Bloemenmeisjes Jurken kun je naar de veaul online winkel gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!