viktok.reismee.nl

moderne bruidsjurken voor moderne bruiden

Voorbij zijn de dagen dat sierlijke, bruidsjurken die je bochten en hoeken verborgen waren je enige optie waren. Moderne bruidsjurken breken alle regels rond stijl en fatsoen en zelfs kleur. Hier zijn enkele van de meest opvallende moderne bruidsjurken voor moderne bruiden.

1

Hoewel deze zeer moderne trouwjurk er puur wit uitziet, is deze trouwens gemaakt van een lichtblauwe satijnen stof met metalen draad. Met de hand gemaakte rozetten in combinatie met een diepe, diepe neklijn en open achterkant van het sleutelgat bieden een meest dramatische look voor een zeer belangrijke dag.

Trouwjurken 2019 von Veaul

2

Voor bruiden die het niet erg vinden om te durven bloot te leggen, is veaul Crystal bruidsjurk een must-try. Het is gemaakt van delicate nude tule met met de hand geappliceerd Franse kralen kant en trossen van Swarovski kristal en parels. De lange mouwen en hoge split zorgen voor een onvergetelijk silhouet van de trouwdag.

3

Veaul is een zijden mislukte ballgown met een geappliceerde florale rand. Elke bloem in deze jurk is geborduurd en nauwgezet geknipt uit tule voordat deze opnieuw wordt aangebracht op de zijden bruidsjurk. De ontwerpers hebben vervolgens Swarovski-kristallen en glaskralen toegevoegd aan het midden van elke bloem voor een nieuwe laag textuur en details.

4

De ongelooflijke details op de achterkant van deze slanke, satijnen jurk met zeemeerminnenstijl zorgen ervoor dat je er niet alleen van voren maar ook vanuit elke hoek oogverblindend uitziet.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!