viktok.reismee.nl

Hoe jurken voor vrouwen te kopen

Bij het kopen van jurken voor vrouwen, moet u rekening houden met een aantal factoren. In de eerste plaats bepaalt het lichaam van een vrouw de stijl van de jurk die ze zou moeten dragen. Wanneer u jurken voor vrouwen koopt, moet uw doel zijn om haar lichaam aan te vullen. Overweeg de volgende lijst met stappen als u jurken voor vrouwen moet kopen.

1

Pronk met de troeven van de vrouwen waar je jurken voor koopt. Als een vrouw aantrekkelijke benen heeft, kies dan een jurk die ze laat zien. Als haar armen gestemd zijn of als ze een aantrekkelijke halslijn heeft, selecteer dan een jurk die deze fysieke eigenschappen accentueert. Pas op dat je een functie niet extreem markeert. Als een vrouw bijvoorbeeld een grote kist heeft, accentueer ze dan niet zodat ze de enige focus op haar lichaam zijn. Kies in dit geval voor een jurk met v-hals die haar borst benadrukt, maar de ogen van de kijker voor haar gezicht.


Afstuderen Jurken 2018 Von: VEAUL

2

Verberg fysieke tekortkomingen van een vrouw met de jurk die u kiest. Net zoals een jurk de opvallende kenmerken van een vrouw kan benadrukken, kan het de onaantrekkelijke eigenschappen verbergen. Lange jurken verbergen grote kuiten of onaantrekkelijke benen. Babypop jurken verbergen grote afvalstoffen en magen. Een A-lijn jurk kan grote heupen camoufleren. Als je een jurk selecteert die 1 functie verbergt, kun je dit vaak compenseren door een andere te markeren.

3

Pas de lengte van een vrouw aan met de kenmerken van een jurk. Lange jurken verkorten een vrouw, terwijl een jurk die tot boven de knie stopt, pronkt met de benen, een vrouw langer maakt. Bovendien verlengt een effen gekleurde jurk een vrouw meer dan een jurk met een ontwerp of patroon.

4

Creëer balans bij het kiezen van jurken voor dames. De juiste jurk moet kenmerken van een vrouw verbergen en markeren, zodat haar figuur goed uitgebalanceerd is. Gebruik alle kenmerken van een jurk, zoals kleur, materiaal, vorm, lengte en ontwerp, om over het algemeen een gebalanceerde look te creëren.

5

Selecteer een jurk die geschikt is voor de leeftijd. Jongere vrouwen kunnen het zich veroorloven om jurken te dragen die korter en strakker zijn. Kies voor een oudere vrouw een jurk die niet korter is dan de knielengte. Kies voor eenvoudige stijlen voor oudere vrouwen, in plaats van stijlen met strikken, ruches en franjes; deze elementen zouden meer geschikt zijn voor jongere vrouwen.

6

Overweeg de huid- en haarkleur van een vrouw bij de aanschaf van een jurk voor haar. Donkere huid en haar zijn het best gekleed in lichtere, kleurrijkere jurken. Blonden en bleke huid zien er beter uit in donkere kleuren, zwart en bruin.

7

Combineer een jurk met de persoonlijkheid van een vrouw. Een serieuze vrouw is het meest geschikt voor een jurk in conservatieve stijl. Terwijl een ontspannen, casual karakter een jurk zal waarderen die felgekleurd is of leuke elementen heeft, zoals juwelen en linten.

Op zoek naar meer Gelegenheid Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!