viktok.reismee.nl

Hoe zich voor te bereiden op uw achtste cijfer Prom

Prom is een ongelooflijk speciale avond en veel mensen kijken al weken vol spanning uit naar hun eigen. Wat vind je tenslotte niet leuk om je te verkleden, op te staan en de hele nacht te dansen met je vrienden? Maar we weten allemaal dat er zoveel dingen zijn om over na te denken van tevoren.

1

Krijg een stralende huid. Tempo uw acne met oogdruppels om roodheid te verminderen. Oogdruppels bevatten ontstekingsremmende middelen die de bloedvaten vernauwen.Zeg maar dag tegen roodheid! Follow-up met een mooie citroen scrub om je huid op te fleuren. Het is het beste om dit 's nachts te doen, of om direct zonlicht te vermijden. Om het af te maken, gebruik je moisturizer om de huid en nek te hydrateren.

Galajurken 2019Van VEAUL

2

Draag een jurk die bij de peervormige figuur past. Galajurken met aansluitende tops, evenals volle of a-lijnrokken, worden aanbevolen. Als je vertrouwd bent met je grotere achterwerk, ga dan voor prom dresses die wat meer passen.

3

Draag een jurk die bij een slank figuur past. Als je een slank figuur hebt, kun je de illusie van rondingen krijgen door de aandacht te vestigen op je buste of een prom dress die eruit springt. Je kunt ook prom dresses proberen die de aandacht vestigen op je taille, zoals een wikkeljurk of een jurk met een riem.

4

Draag een jurk die bij de rondborstige stijl past. Je kunt spelen wat je hebt door te kiezen uit prom dresses met een prachtige halslijn. Je moet echter op zoek naar prom dresses met meer dekking, zodat je zeker weet dat je voldoende ondersteuning hebt.

Als je de aandacht van je borst wilt trekken, zoek dan naar prom dresses die het oog naar de zoom trekken.

5

Draag een jurk die bij de petite-stijl past. Als je klein bent, laat dan een klein deel van je been zien; combineer met een asymmetrische zoomlijn of een lang aangehangen solide prom-jurk om je groter te laten lijken. Vloerhoge baljurken hebben de neiging om je frame te overweldigen. Lange ruches kunnen ook de illusie van hoogte toevoegen.

6

Beschouw jezelf gelukkig als je een zandloperfiguur hebt! Je hebt een natuurlijk goed geproportioneerd lichaam, wat betekent dat je niets hoeft te vermommen. Bijna elke stijl prom jurk zal uw figuur flatteren. Veel plezier ermee!

7

Draag een jurk die past in een appelvormig lichaam. Voor een appelvormig lichaam, zullen prom dresses met een empire taille de aandacht trekken vanuit je midden. Ook betekent een hogere taille dat de prom jurk niet zo strak zit in uw probleemgebied. Als je mooie en atletische benen hebt, zou je kunnen proberen ze te laten zien door te kijken naar kortere prom dresses.

Op zoek naar meerGelegenheid Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!