viktok.reismee.nl

Hoe een trouwjurk te laten vallen

Hoewel de meeste trouwjurken niet automatisch met een drukte komen, is het belangrijk om na de ceremonie een trouwjurk te laten bruisen. Een drukte trekt de achterkant van de jurk van de grond, zodat deze niet bevuild raakt, het stelt de bruid in staat om zich gemakkelijk te verplaatsen na de ceremonie en het verlicht een deel van de angst om over een lange trein te struikelen. Er zijn verschillende soorten drukte, elk ziet er een beetje anders uit, maar komt de drager van de jurk op dezelfde eenvoudige manier ten goede. Hier zijn een paar opties voor het toevoegen van een drukte aan uw trouwjurk.


1

Bepaal of je het uiterlijk van een normale drukte leuk vindt. Met een normale drukte wordt het uiteinde van de trein opgevouwen onder de rug van de jurk. Dit zorgt voor de uitstraling van een bubbelzoom en een vollere rug naar de rok. Een normale drukte is misschien niet eens merkbaar voor anderen, omdat er gewoon van wordt uitgegaan dat je jurk gewoon geen trein en een volledige rok heeft.

Normale bustles zijn meestal gemakkelijker te maken op een rok die vol is, maar geen tule tule eronder heeft, want de tule zou het moeilijker maken om de jurk op natuurlijke wijze te laten vallen als hij is bedrukt.

Trouwjurken 2019 Van VEAUL

2


Bevestig een stropdas aan de onderkant van de rok. De stropdas moet zo worden geplaatst dat wanneer je drukte is voltooid, de zoom van je rok net van de grond komt. Jij, of je naaister, kan dit in de zoom van de rok naaien zodat het van buitenaf niet zichtbaar is.

3


Naai een ooghaak aan het einde van de trein. De ooghaak moet zo goed mogelijk worden verborgen. Er zijn er veel die op kant of decoratieve kralen lijken, dus neem geen genoegen met een ooghaak die te voor de hand liggend is.

Vergeet niet dat de ooghaak stevig genoeg moet zijn om de trein van je jurk op te houden, dus als je trein erg zwaar is, zorg dan dat je een stevige ooghaak bevestigt.

4

Steek de achterkant van de rok omhoog en onder je jurk. Je hebt waarschijnlijk iemand nodig om je hiermee te helpen. Bevestig de ooghaak aan de das aan de onderzijde. Hierdoor zullen je zoombel en je rok er voller uitzien. Trek je jurk recht en zorg ervoor dat de achterkant ervan liegt zoals het hoort.

U moet mogelijk meer dan één bevestigingspunt hebben om de kapotte zoom er natuurlijk uit te laten zien. Als u twijfelt, huur dan een ervaren naaister in om deze drukte te maken.

5

Bepaal of je het uiterlijk van een Franse drukte leuk vindt. Met een Franse drukte bevinden de lus en de knop zich beide onder de rok. Als de rok is aangesloten, krijgt hij een trek in het midden van de achterkant van uw rok met de onderste helft van de rok recht naar beneden. Dit soort drukte is erg zichtbaar, waardoor er een laag of meer ontstaat op de achterkant van de jurk die vol en gezwollen is.

6

Bevestig een stropdas aan de binnenkant van de rok, bijna helemaal tot aan de taille. De positie van deze stropdas hangt af van waar je de drukte op de rug van de rok van je jurk wilt hebben. Onthoud alleen dat de bovenkant van het opgezwollen gebied de plaats is waar u de stropdas bevestigt.

Als u van plan bent om meerdere bevestigingspunten te hebben, bijvoorbeeld als uw trein erg lang is of als u ziet als het uiterlijk van meerdere delen van volle gezwollen drukte, dan moet u meerdere banden aan de bovenkant van uw rok bevestigen .

7

Bevestig nog een stropdas aan de onderkant van de rok, dit keer verder in de rok vanaf de eerste stropdas. Deze stropdas moet hoog genoeg zijn om de rok van de grond te houden, maar ver genoeg verwijderd van de eerste stropdas die, wanneer ze aan elkaar zijn vastgemaakt, zorgt voor een aangenaam opgeblazen gebied. Het kan zijn dat je meer dan één stropdas nodig hebt, afhankelijk van hoe lang je trein is.

Gebruik bij het gebruik van meerdere stropdassen verschillende kleurenlinten om de kleurcode in te stellen die bij elkaar passen. Dit maakt het werk een stuk eenvoudiger en maakt de banden ook makkelijker te zien onder alle lagen tule en plinten. Als je bang bent dat de verschillende kleuren door je stof kunnen schijnen, nummer dan alleen de uiteinden zodat ze overeenkomen met de das die je in de volgende stap vastmaakt.

Op zoek naar meer Trouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!