viktok.reismee.nl

Hoe draag je een off-shoulder jurk?

Off the shoulder jurken zijn een leuke stijl waarmee je een beetje huid kunt laten zien. Een off-shoulder jurk is een geweldige outfit optie voor een zomer bruiloft of een avondje uit. Je kunt een off-the-shoulder jurk ook een nietje in je garderobe maken door hem omhoog of omlaag te kleden. Begin met het kiezen van de snit en stijl van de jurk en maak vervolgens verschillende outfits, waarbij je de off-shoulder jurk combineert met accessoires zoals sieraden en schoenen zodat je er op je best uitziet.

1

Ga voor een mini-cut voor een zomerse optie. Van de schouder jurken komen in een mini-cut, waar ze hoog op je dijen raken. Deze stijl is ideaal als je de jurk wilt dragen tijdens een zomerevenement of in een warm klimaat waar je met je benen wilt pronken.

Een mini-cut is ook een goede optie als je met een jurk wilt pronken met een leuk paar sandalen of flats.

Uit De Schouder Avondjurken Van VEAUL

2

Probeer een midi- of maxi-snede voor een veelzijdige optie. Off-the-shoulder midi-jurken vallen onder je knieën. De maxi-snede zit net boven je enkels. Deze stijlen zijn geweldig als je de optie wilt hebben om de jurk in de herfst of winter te dragen, omdat je benen bedekt zijn. U kunt kiezen voor deze stijl als u van plan bent de jurk tijdens verschillende periodes van het jaar op verschillende evenementen te dragen.

Een maxi off the shoulder-jurk kan ook een goede manier zijn om koel en luchtig te blijven tijdens een zomerevenement zonder dat je veel van je benen hoeft te laten zien.

3

Zoek naar een jurk met een effen off-the-shoulder snit voor een klassieke look. Sommige off-shoulder jurken hebben een eenvoudige, strakke lijn die van schouder tot schouder loopt. De jurk zal pronken met je schouders, je borst en je bovenrug. Deze look kan ideaal zijn als u de voorkeur geeft aan een schone, gemakkelijke stijl die u naar boven of naar beneden kunt kleden.

U kunt bijvoorbeeld een jurk hebben met een eenvoudige rand op de schouders zodat deze vlak tegen uw schouders zit. Of u kunt kiezen voor een jurk met een ruwe rand die nog steeds eenvoudig en duidelijk is.

4

Probeer een jurk met ruches of kant op de schouders voor een leuke optie. Deze stijl heeft ruches of kant die langs de randen van het schoudergedeelte van de jurk loopt. Je kunt voor deze stijl gaan als je een klein beetje extra wilt op de jurk voor een meer statement look.

Je kunt bijvoorbeeld een jurk met ruches krijgen langs de rand van de schouders en de onderkant van de jurk. Of kies voor een jurk met kanten rand op de schouders voor een romantische look.

Als je de neiging hebt om jurken of topjes te dragen met ruches of kanten rand, kun je aangetrokken worden tot een off-shoulder jurk die deze details heeft.

5

Kies een patroonstof voor een statementlook. Off-the-shoulder jurken worden geleverd in opvallende afbeeldingen en prints in felle kleuren, wat goed kan zijn voor een zomerse bruiloft. Je kunt ook kiezen voor een jurk in een meer ingetogen patroon in neutrale kleuren zoals grijs, wit of zilver voor een statementlook voor een formele gebeurtenis.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een patroon zoals verticale of horizontale strepen. Of u kunt een bloemmotief of een geometrisch patroon proberen.

Houd er rekening mee dat een geborduurd off-shoulder jurkje misschien niet zo veelzijdig is, omdat je hem misschien moet combineren met ingetogen accessoires om je look gepolijst en in elkaar gezet te houden.

6

Ga voor een jurk in een effen kleur voor een neutrale optie. Als u een jurk verkiest die u met verschillende accessoires kunt dragen, kunt u kiezen voor een jurk in een effen kleur zoals zwart, blauw of wit.

Een effen kleur zoals rood, paars of groen kan ook een goede optie zijn als u iets meer vet wilt dat nog steeds neutraal is.

7

Kies een snit die bij je lichaamstype past. Als je een rechte en smalle lichaamsvorm hebt en lang bent, kun je proberen een off-shoulder jurk te dragen die slanker is en minder aansluit bij de pasvorm. Als je petite of peervormig bent, vermijd dan de flodderige fit en kies voor een meer nauwsluitende stijl die je raakt op de knieën of dijen.

Als je je bovenlichaam wilt accentueren en het oog omhoog wilt trekken, ga dan voor een off-the-shoulder jurk met details of ruches op de schouders.

Op zoek naar meerGelegenheid Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!