viktok.reismee.nl

Hoe een jurk naar school te dragen

Als je iemand bent die het leuk vindt om leuke outfits voor school te maken, ben je misschien genoeg van de klassieke broek en een topcombo. Hoewel het dragen van een jurk een super leuke en gemakkelijke manier is om dingen op te fleuren, hebben veel mensen veel schroom over het voor het eerst dragen van een jurk in een ongedwongen situatie.

1

Kies je winkels verstandig. De sleutel tot het dragen van een jurk naar school of college is om ervoor te zorgen dat je er niet uitziet alsof je rondloopt klaar voor het schoolbal. Blijf uit de buurt van dure formele winkels en kijk in plaats daarvan waar je normaal op zoek gaat naar jeans en T-shirts. Dit is een gemakkelijke manier om casual, comfortabele jurken te vinden voor dagelijks gebruik.

Kijk online in winkels die je nooit zou verwachten. Waar een winkel zich ook in specialiseert, ze hebben waarschijnlijk minstens één vrijetijdskleding.

Afstuderen Jurken 2018 Van VEAUL

2

Besteed aandacht aan details. Bepaalde details kunnen er echt voor zorgen dat je jurk geschikt is voor dagelijks gebruik. Vergeet niet dat je dit naar school zult dragen, dus zorg ervoor dat het je dresscode comfortabel past.

Lengte - kortere jurken worden doorgaans als meer casual beschouwd. Hoewel je bepaalde langere jurken kunt laten werken, wil je meestal op zoek naar een jurk die midden in de dij zit of langs je knieën. Houd echter wel rekening met de activiteiten die je op school zult doen en die een korte jurk in de weg kan zitten, evenals problemen met dresscode en garderobe. Een jurk minstens zo lang als je knieën een veiligere gok is.

Patroon - Blijf weg van glitz en schitteren. Ondanks dat dit er een beetje liefhebber uitziet, is dit soort glamour een beetje luidruchtig voor school. Een effen gekleurde jurk, of een met een kleiner bloemmotief is een geweldige plek om te beginnen.

Stof - Stijver, meer gestructureerde jurken kunnen er heel formeel uitzien. Bovendien zijn ze behoorlijk ongemakkelijk om in te zitten, en zul je op school veel van dat soort dingen doen. Kies voor een meer lichte en vloeiende stof, vooral voor de rok.

Hals - Vermijd hoge en diepe v-halslijnen als je kunt. Een meer casual neklijn, zoals je op een T-shirt zou zien, geeft je een meer ontspannen gevoel, maar ook meer geschikt voor de klas.

Ruching in de rug. Sommige casual jurken zijn voorzien van een aantal niet-decoratieve ruches in het achterpaneel van de jurk. Deze is gemaakt van een elastisch materiaal en is er om de jurk te helpen uit te rekken zodat hij bij je lichaam past. Dit is een detail dat over het algemeen alleen casual jurken hebben.

3

Kies een geschikte stijl. Sommige specifieke stijlen zijn zeker een hit.

Wikkel jurken - wrap jurken hebben een wikkel aan de voorkant die meestal een v-hals vormt. Vaak hebben ze een zelf-stropdas rond de taille of een verborgen drukknop of steek om de wikkelpanelen bij elkaar te houden. Meestal wordt deze stijl geleverd met super mooie korte mouwen in een zeer lichte katoenen stof. Dit is vooral een geweldige stijl voor school, omdat de mouwen het een comfortabele schoolgirl-look geven.

Spaghettibandjurken - jurken met hele dunne bandjes zijn een superleuke keuze. Het extra detail van een rechte of vierkante halslijn dat vaak bij deze stijl hoort, is zeer uniek. Onthoud de dresscode voor deze. Als je school het niet toestaat, kun je proberen iets onder of over te leggen, zoals beschreven in het gedeelte over stijl.

Knopen jurken - het topje van casual cute! Deze jurken hebben een lange rij niet-functionele knoppen in een lijn van de nek tot de zoom. Deze zijn er in verschillende stijlen, dus je zult er zeker een vinden die je leuk vindt.

Jurkjes met korte mouwen - met een van deze kun je niet fout gaan. Ze komen in zoveel verschillende variaties en zijn goed voor dagen waarop je een beetje conservatiever en gezelliger wilt zijn. Ze bedekken ook de schouders voor degenen met een strengere dresscode.

Overall jurken - Gewoon een paar overalls met een rok in plaats van een broek aan de onderkant. Een geweldige overgang als je je zorgen maakt over het dragen van een jurk naar school. Meestal gedragen met een T-shirt eronder, dus je hebt veel stylingopties. Vanwege de denim is dit een super leuke en klassieke schooloutfit.

T-shirt jurken - nog een geweldige manier om de verandering te maken van het niet dragen van jurken. Super comfortabel en schattig en bieden ook veel stylingopties. Geweldig voor een dag waarop je je zo comfortabel mogelijk wilt voelen.

Op zoek naar meerGelegenheid Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!