viktok.reismee.nl

Hoe u uw droombruiloftjurk kunt kiezen: 8 dingen om te weten

Of je nu al vanaf je vijfde hebt gedroomd van je bruidsjurk en precies weet welke specificaties je wilt hebben tot het laatste lovertje, of je hebt er nooit over nagedacht totdat de moeder van je toekomstige partner zeurde: 'Je hebt nog steeds geen heb je je jurk gekregen? ' - We hebben u uitgelegd hoe u een trouwjurk kunt kiezen.

Het vinden van je droomjurk kan stressvol zijn. Je hebt het waarschijnlijk zelfs nooit eerder geprobeerd, en het is het duurste kledingstuk dat veel vrouwen ooit zullen bezitten, dus het kan voelen alsof de druk absoluut aan is. Bovendien geeft je jurk de toon aan voor de bruiloft als geheel, of het nu gaat om een grote ballroom-affaire of een informele beach-bash. Het kan ook lijken alsof er een hele nieuwe taal is om te decoderen - tule, A-lijn, pasvorm en overstraling, organza, omhulsel. Plus, meer bruiden dan ooit doen meerdere jurken, een meer formele voor de ceremonie en een feestgerichte (dansbare of meer blingy en buitensporige) een voor de receptie, die de taak van het winkelen kan verdubbelen.

1. Doe onderzoek om te vinden wat je leuk vindt

Rip pagina's uit tijdschriften, klik door bruids boetieks online, ontdek op Pinterest en bekijk wat celebrity bruiden dragen om een beeldbestand samen te stellen van je favoriete jurken. Zoek dan naar een verbindend thema - zijn ze allemaal erg verfraaid? Kanten? Volumineuze? Heb open ruggen? Vind een aantal overeenkomsten van stijlen die u leuk vindt en breng uw ideeën naar uw eerste afspraak.

Trouwjurken 2019 Van VEAUL

2. Wees open

Bruidsadviseurs zullen je vertellen dat ze constant vrouwen zien binnenkomen met een vast idee van wat ze willen voor een jurk, dan het proberen en het niet echt leuk vinden - en in plaats daarvan vallen voor iets heel anders dat ze nooit overwogen hadden . Blijf open staan voor het vinden van een droomjurk waarvan je niet wist dat het je droomkleding zou zijn.

3. Zet je schrap voor bruidsmaat

Bruidssortering betekent dat het jaartal van uw jurk vaak een tot twee maten hoger is dan voor uw gewone kleding. Zelfs als grotere geluiden huiveringwekkend zijn, onthoud dan dat niemand het nummer zal kennen, maar jij en je consultant.

4. Winkel trouw aan uw maat

Zelfs als je van plan bent om af te vallen voor de grote dag, ga dan op zoek naar jurken in je huidige maat in plaats van kleiner te worden. Het is veel gemakkelijker om een jurk aan te trekken dan te proberen te werken met een die veel te knus is.

5. Winkel vroeg

Veel jurken hebben vier tot acht maanden nodig om geproduceerd te worden, en als het eenmaal zover is, moet je nog steeds rekening houden met meer tijd voor aanpassingen en accessorizing.

6. Zoek uit uw budget

Ja, het is ongemakkelijk om nummers te praten, maar het zal je later van harteloosheid redden. Vóór uw eerste afspraak, zoek uit wie betaalt voor de jurk (uw familie, de bruidegom, u?). Als iemand anders betaalt, moet u de harde nummers op uw limiet krijgen, zodat u ervoor kunt kiezen om binnen dat budget te blijven of zelf het verschil te betalen om de jurk te krijgen die u zoekt.

7. Besteed aandacht aan de top van de jurk

Je moet van elk aspect van je trouwjurk houden, maar houd er rekening mee dat de top van de jurk het meest zal voorkomen op trouwfoto's, vooral als je zit te eten of te dansen met je naasten. Zorg ervoor dat de jurk comfortabel zit als je gaat zitten en dat de halslijn gedurende de hele dag niet hoeft te worden aangepast.

8. Ontspan en stop met kijken

Nu je je droomjurk hebt gevonden, stop met winkelen - het zal je alleen maar gek maken als je naar jurken kijkt die je misschien nog meer leuk vindt. De jouwe is geweldig! Kijk er gewoon naar uit om iedereen op de grote dag te laten zien.

Op zoek naar meer Trouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!