viktok.reismee.nl

Hoe er goed uit te zien voor een schooldans

Laten we eerlijk zijn: sociale bijeenkomsten zoals schooldansen gaan de geschiedenis in - waarschijnlijk zelfs oude geschiedenis - dus wees de Cleopatra van je school en volg deze gids tot glamoureus succes.

1

Probeer je te kleden voor stijl. Stijlvol kijken helpt mensen goed na te denken over je imago. Ze zullen je herinneren als het mooie meisje of de knappe jongen die in de hoek staat of hem op de dansvloer scheurt. Het kan die blijvende indruk achterlaten, en een goede indruk daarop.

Galajurken 2019 Van VEAUL

2

Raak niet in paniek als je niet weet wat je moet dragen. Bekijk de kast van een vriend een paar avonden ervoor of als je door de kast van je moeder of vader kunt. Je weet maar nooit dat je misschien gewoon iets schattigs vindt en je weet dat niemand anders het zal hebben!

Een broer of zus heeft misschien een outfit of accessoires die u kunt lenen.

3

Zoek een outfit die cool is, maar niet schreeuwt: 'Ik wil een vriend / vriendin!' Zoek een balans die weerspiegelt wie je bent en de huidige modeverklaringen.

Vermijd te veel uitgeven. Dit is een nacht en je hebt nog veel andere uitgaven in het leven.

4

Zoek een jurk als dat is wat je zou willen dragen. Stijlvolle meisjes dragen jurken. Koop de jurk waarvan je denkt dat hij bij je past en geeft je persoonlijkheid het beste weer. Kies een kleur die bij u past, niet alleen omdat het de kleur van dit seizoen is.

5

Kies je schoenen. De schoenen moeten overeenkomen met de jurk of broek / topset. Dat wil zeggen, tenzij je je outfit wilt mixen in een regenboog van kleuren! Kies schoenen waarin je je comfortabel voelt tijdens het dansen. Slippers? Sneakers? Hoge hakken? Focus op comfort en stijl.

6

Voeg wat accessoires toe aan je outfit. Accessoires kunnen dat speciale iets toevoegen aan een outfit en het er stijlvoler laten uitzien. Zorg ervoor dat je deze accessoires leuk vindt. Mix en match rood, blauw en paars, of plak met geel. Wat je ook leuk vindt, ga er gewoon voor. Je zult er zeker van zijn dat je iets draagt dat je leuk vindt en dat je hebt uitgekozen.

Op zoek naar meer Gelegenheids Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!