viktok.reismee.nl

Hoe te kleden voor een avond bruiloft

'S Avonds houden de bruiloften de voorkeur aan formele kleding iets meer dan die overdag worden gehouden. Veel trouwuitnodigingen bieden een soort kledingverwachting om verwarring over wat te dragen glad te strijken. Als de uitnodiging geen kleding specificeert, bel dan naar de locatie om te vragen wat ze aanbevelen. Bij twijfel verkleden in plaats van naar beneden.

1

Draag een donker gekleurde avondjurk. Terwijl bruiloften overdag vaak de voorkeur geven aan lichtere tonen voor damesjurken, is het het tegenovergestelde van avondbruiloften. Een donkerdere avondjurk weerspiegelt de rustige nachtlucht. Een goede avondjurk moet vloeiend en zijdeachtig zijn. Browsing voorbeelden van typische avondjurken geven u een beter idee van wat u zou moeten dragen voor de bruiloft.

Stoffen zoals zijde of satijn zijn zeer geschikt voor avondceremonies.

Bekijk de lengte van je jurk. Een mini is te informeel en is niet geschikt voor de meeste bruiloften, maar vooral voor bruiloften in de avond. Draag een jurk met knielengte of theellengte.

Avondjurken 2019 Van VEAUL

2


Accessorize met sieraden. Accessoires, zoals sieraden en handtassen, gaan een lange weg naar het verfraaien van je outfit. Als de gebeurtenis formeel is, kan het aankleden van jezelf in kettingen, hangers en ringen je blik een duidelijker stijl geven. Hoewel deze accessoires het best met mate kunnen worden bewaard, voegen ze uniekheid toe aan de anders rigide verwachtingen van een formele gebeurtenis.

3


Matig je haar en make-up. De meeste huwelijksceremonies geven de voorkeur aan traditionele smaak boven flits. Hoewel het feest achteraf misschien meer casual is, wil je je haar en make-up niet overdrijven. Integendeel, houd de dingen binnen relatief conservatieve grenzen. Houd je haar omhoog en gebruik nude en natuurlijke tinten voor je cosmetica.

4

Houd de bruid in gedachten. Uiteindelijk is de huwelijksceremonie voor de bruid, niet voor jou. Om de bruid niet upstaging is het belangrijk om niet overboord te gaan met wat je draagt. Over het algemeen moet je kiezen voor iets elegants dat niet flitsende is.

Pailletten worden over het algemeen beschouwd als te opzichtig voor een nachtelijk evenement. Het is het beste om ze te vermijden.

5

Trek een zwarte jurk of cocktailjurk aan. Een eenvoudige zwarte jurk is zeer veelzijdig en moet zowel in de semi-formele als in de avondomstandigheden van de ceremonie passen. In tegenstelling tot een meer formele avondjurk, kun je ook in een cocktailjurk dansen, wat betekent dat je geen tweede paar kleren hoeft op te slaan als je dat niet wilt.

Katoen of jersey is perfect voor een semi-formele jurk.

Verkleed je bij twijfel. Er is veel grijs gebied in wat verwacht wordt voor een semi-formele gebeurtenis. In ieder geval is het beter om voor een gelegenheid te overdress te doen dan om er voor te onderbroeken. In het ene geval zie je er ongemakkelijk uit. In de andere kijk je oneerbiedig respectloos.

6

Leg je outfit op een wit overhemd. Waar bij witte stropdassen een piquéwit vest de norm is, volstaat een fijn wit hemdhemd in huwelijkssituaties met een zwarte stropdas. Strijk het uit en leg het onder je pak.

Popeline stof is een goede keuze voor overhemden.

Omdat u een wit overhemd draagt, moet u ervoor zorgen dat u het niet met voedsel bevlekt, noch vóór, noch tijdens de huwelijksceremonie. Vlekken zijn notoir moeilijk om uit witte kleding te komen.

Op zoek naar meerGelegenheids Jurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.


Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!