viktok.reismee.nl

Hoe te kleden als een bruid

Het kiezen van de perfecte trouwjurk hangt af van de locatie / het thema van de bruiloft, budgettaire zorgen en persoonlijke smaak. Lees dit artikel voor tips over het kiezen van de perfecte jurk!

1

Lees bruidsbladen en patrooncatalogi om uw opties te evalueren. Bekijk welke jurken en opties er zijn en bepaal hoe je favoriete kleding in je ideale bruidsjurk past. Als u jurken oppoetst voordat u een verkoopmedewerker ziet, vergroot dat de kans dat u uw jurk kunt aanpassen op de manier die u wilt.

Trouwjurken 2019 von Veaul

2

Maak een lijst met bruidswinkels die u wilt bezoeken. Doe een zoekopdracht op internet naar bruidswinkels in uw omgeving (of buiten het gebied, als u bereid bent om de extra reis te maken) en vind winkels met jurken binnen uw budget. Maak een spreadsheet met deze winkels en hun locatie / contactinformatie. Maak een afspraak om elke winkel te bezoeken.

Wees niet overweldigd of nerveus! Er is een grote selectie van toga's in elke bruidswinkel, maar de assistenten zijn uiterst vriendelijk en deskundig. Ze zullen hun best doen om aanbevelingen te doen die passen bij de persoonlijke stijl en ideale huwelijksplannen die u met hen deelt.

3

Bepaal de kleur van je jurk. Wit is traditioneel, maar ook andere off-white / nude-kleuren zoals crème, roze, licht goud en zilver zijn populair. Avontuurlijke bruiden kunnen ook experimenteren met levendiger kleuren zoals geel, rood of wat je maar wilt - zorg er gewoon voor dat je nog steeds opvalt bij de bruidsmeisjes!

4

Bepaal welke stijl je wilt dat het lijfje van je jurk is. Dit hangt meestal af van je figuur, maar als het gaat om het kiezen tussen even geschikte opties, worden je persoonlijke voorkeuren in de vraag meegenomen.

Bustiervrouwen geven de voorkeur aan een halterjurk of jurk met riempjes / mouwen om extra steun te bieden aan het borstgedeelte.

Vrouwen met plattere borstkassen moeten een gewatteerd lijfje krijgen met een lieverdhalslijn die niet te laag is. Het zal ook helpen om een jurk met een trein en een grote pick-up op de rok te krijgen, om te voorkomen dat je aandacht trekt naar de borst.

Vrouwen met brede schouders en armen geven de voorkeur aan een stijl met dikke banden of gemaskeerde mouwen om die gebieden te verbergen. Een strapless lijfje met veel borduurwerk en fancy details zal goed zijn voor vrouwen met een gematigde buste om de aandacht te vestigen op de borst en weg van de schouder / armen.

5

Bepaal welk soort rok u wilt dat uw jurk heeft. Omdat trouwjurken vol en vloerlengte zijn, hoef je je geen zorgen te maken of een bepaalde stijl je figuur of je benen zal flatteren. Je kunt niet echt fout gaan, dus kies een stijl in de trouwwinkel die bij je past.

6

Bepaal of je wilt dat je jurk een trein heeft. Hoewel een trein een elegante en vorstelijke uitstraling heeft, kunnen ze na de ceremonie vervelend zijn om mee om te gaan. Sommige jurken worden geleverd met een afneembare trein die kan worden weggegleden voor de receptie en na het huwelijk; kijk uit voor die.

7


Plan voor wijzigingen. Trouwjurken zijn aangepast zodat ze perfect bij je passen, dus zorg ervoor dat je vroeg voor een jurk begint te shoppen, zodat je tijd hebt voor de aanpassingen die je nodig hebt. Uw verkoopmedewerker moet u helpen met het uitvoeren van metingen en noteren welke wijzigingen moeten worden doorgevoerd.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!