viktok.reismee.nl

Hoe een trouwjurk met mouwen te kiezen

Wanneer u mouwen voor uw trouwjurk kiest, moet u rekening houden met uw lichaamstype en de hoeveelheid dekking en het ontwerp dat u wilt. Kies voor de minste dekking afgedekte mouwen; Kies lange mouwen voor de meeste dekking. Zorg ervoor dat je een bruidsjurk vindt met mouwen die je lichaamstype complementeren. Kies tenslotte de mouwen op basis van de look waar je voor gaat, of het nu een moderne, vintage of lichte en fladderige look is.

1

Kies afgedekte mouwen. Afgedekte mouwen bedekken alleen de bovenkant van je schouder. Uit alle mouwen bieden ze de minste dekking. Kies deze hoes als je een zomerhuwelijk hebt.

Als uw huwelijksceremonie zal plaatsvinden op een informele locatie zoals het strand of in een balzaal van een hotel, kies dan voor een kapmouwtje.

Korte Mouwen Trouwjurken von Veaul

2

Probeer korte mouwen. Korte mouwen landen ongeveer halverwege tussen je schouder en elleboog. Ze bieden iets meer dekking dan afgetopte mouwen. Je zou deze mouw moeten kiezen als je een lente- of zomerhuwelijk hebt.

3

Kies ellebogen lengte mouwen. Elleboog lengte mouwen eindigen op je elleboog of iets er voorbij. Als u wilt dat uw mouwen langs uw elleboog komen, kiest u driekwart mouwen. Ellebooglengte of driekwartmouwen zijn een goed compromis tussen korte en lange mouwen.

Deze mouwen zijn een goede keuze voor bruiloften in de lente en de herfst.

Als je de illusie van mouwen wilt, kies dan voor kant of mesh elleboog of driekwartmouwen.

4

Kies lange mouwen. Dit type mouw strekt zich uit tot aan je pols of iets erlangs. Van alle sleeves bieden ze de meeste dekking. Ze zijn een goede keuze als je huwelijksceremonie plaatsvindt op een meer formele locatie zoals een religieuze instelling.

Lange mouwen zijn ook een goede keuze voor late herfst- of winterbruiloften.

Sommige meer formele, lange mouwen hebben een punt dat de achterkant van je hand bedekt.

5

Complimenteer je bovenarmgrootte. Omdat gesloten mouwen de aandacht vestigen op het dikste deel van de arm, is dit een uitstekende keuze voor vrouwen met dunne bovenarmen. Als je dikke bovenarmen hebt, kies je korte mouwen met een brede portrethalslijn.

Een brede portrethalslijn vestigt de aandacht op uw sleutelbeen en schouders in plaats van op uw bovenarmen.

6

Trek de aandacht naar je gezicht. Omdat lange mouwen de neiging hebben om in de jurk te passen, trekken ze meer aandacht naar je gezicht dan naar je lichaamsvorm. Daarom, als u aandacht wilt vestigen op uw gelaatstrekken en haar, kies dan voor deze stijl van de mouw.

Ga voor lange mouwen als je jurk een gezichtskader heeft zoals een portrethals.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!