viktok.reismee.nl

Strand trouwjurk stijlen waar we deze zomer verliefd op zijn

1

Met de opwarming van het weer en de zomervakantie om de hoek, is er nog nooit een beter moment geweest om inspiratie op te doen voor uw perfecte strandhuwelijk. Of het nu om een bruiloft van bestemming of iets dichter bij huis gaat, bij elk ontwerp van een jurk moet rekening worden gehouden met de tijd van het jaar en de locatie van uw bruiloft, zodat u er de hele dag goed uit kunt zien.

Strand Trouwjurken von Veaul

2

Warmte, zand, pieren en zout water kunnen allemaal een rol spelen als het gaat om het kiezen van je perfecte strandhuwelijkskleding, maar met zoveel ontwerpers van kleden is het vinden van de droomjurk die bij je huwelijksbehoeften past gemakkelijker dan je zou denken.

Hier zijn onze favoriete kledingsstijlen en ontwerpen voor strandhuwelijken dit jaar.

3

Als het gaat om het plukken van de lengte en het materiaal van een jurk voor je strandhuwelijk, is het belangrijk om een materiaal te kiezen dat licht is en je laat ademen. Het laatste dat u wilt, is oververhitting op uw trouwdag! Voor een klassieke bruiloftlook die je koel houdt, kun je dankzij een vloeiend omhulsel een kledingstuk op de grond krijgen met alle elegantie die je wilt in je halslijn en lijfje. Lichtere materialen zijn ook een goede optie voor bestemmingsbruiloften waarbij u uw bagagegewicht niet wilt overschrijden.

4

Als je je hart erop richt om een trein op je trouwjurk te hebben, maar niet wilt dat deze vies wordt, overweeg dan een jurk met verschillende lengtes aan de voorkant en de achterkant. Een ontwerp dat aan de voorkant korter is maar aan de achterkant nog langer, zal je kleding uit het zand houden, terwijl je aan de achterkant nog steeds een vloeiende trein krijgt. Als een toegevoegde bonus, geeft het je meer bewegingsruimte wanneer je de dansvloer raakt.

5

Hoewel ooit een hoogtepunt in de late jaren 90 en het begin van de jaren 2000, zijn spaghettibandjes een geweldige manier om te pronken met de elegantie van je jurk, terwijl ze je ook een meer informele strandhuwelijkssfeer geven. Dunne riemen werken met de meeste halslijnen en lengtes, zodat u het ontwerp van de jurk kunt hebben dat u wilt met de zomerse sfeer van uw dag.

6

Lengte is zo'n belangrijke factor bij het kiezen van een trouwjurk aan het strand, omdat je ervoor wilt zorgen dat je deze de hele dag in goede staat kunt houden. Of je nu op zoek bent naar een meer vintage of traditionele theelange jurk of een moderne mini-look, een kortere lengte houdt je jurk uit het zand en uit de buurt van zwerfvuil op het strand. Als een bonus, als het weer te warm wordt, kun je ook gaan peddelen zonder je jurk nat te maken!

7

Niets zegt stranddag als het tonen van een beetje huid, en het moderne cropped topontwerp en de rok is de perfecte manier om je zomerstrandhuwelijk te vieren. Het geeft je de kans om een ingewikkeld of ander ontwerp voor je lijfje te hebben, terwijl je ook een rok en materiaal hebt dat bij je dag past. Bovendien zorgt de split in het midden ervoor dat u de hele dag koel en fris blijft.

8

Als je een beetje huid wilt laten zien, maar op zoek bent naar een meer klassiek ontworpen jurk, kan het hebben van een ontwerp met een uitgesneden rug of beenspleet je dat extra zomerse gevoel geven. Ze houden je open voor de zeebries en geven je jurk ook een extra karakter voor de dag. Het is het beste van beide werelden!

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!