viktok.reismee.nl

Populaire trouwjurken in 2018

Populaire trouwjurken in 2018

Vraagt u zich af wat de populairste bruidsjurken van 2018 zijn? Deze jurken waren populair in Australische boetieks, maar we zagen ook een stijging van het aantal bruiden waarbij hun jurk op maat werd gemaakt door een bruidsjurkontwerper of die door een aanpassingsspecialist uniek werd gemaakt. Maar als je op zoek bent naar iets waar je gewoon in kunt stappen en je een prinses kunt voelen, zijn hier enkele van de populairste bruidsjurken in 2018:

1

Deze tijdloos elegante jurk is voorzien van pailletten detail dat het een mooie schittering geeft. De kantmotieven op het lijfje en de rok zorgen voor een moeiteloze romance.

Trouwjurken 2018 von Veaul

2

De prachtige Alexandria heeft een sweetheart halslijn, een prachtige korsetrug en een champagnekleur onder de ivoren kant, die alle huidtinten flatteert. Het elegante A-lijn-ontwerp is ongelofelijk flatterend voor elk figuur.

3

En natuurlijk is deze iconische Franse kanten jurk van Veaul gekozen door veel bruiden vanwege de prachtige lange mouwen, flatterende stretchkant en ongelooflijke details. Het kan gevoerd worden met zowel ivoor als nude stof, afhankelijk van de look die je verkiest.

4

Deze ongelooflijk gedetailleerde jurk, Veaul, heeft een sprookjesachtige, prinsesvorm die je taille er geweldig zal laten uitzien!

5

Voor degenen die van een figuur knuffelen ontwerp houden, doet deze jurk zoveel gunsten. De prachtige kanten details en geschulpte zoom voegen een prachtig effect aan de jurk toe terwijl de bruid door het gangpad loopt.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!