viktok.reismee.nl

volkomen romantische kanten bruidsjurken

Kant, een traditioneel materiaal voor trouwjurken in vervlogen tijden, heeft een definitieve terugkeer naar het gangpad en de landingsbaan gemaakt, maar de kanten trouwjurken van dit seizoen zijn door en door modern en elegant en zeker niet het minste beetje ouderwetse of baggy!

1

Met zijn prachtige schede silhouet, deze mouwloze, vloer-lengte satijn en kanten jurk beschikt over een aantal zeer eye-popping applique kralen - en een ingrijpende en zeer dramatische trein.

Kanten Trouwjurken von Veaul

2

Een mooie, steigerende en knus off-the-shoulder schede bruidsjurk gemaakt van Alencon-kant, VEAUL-kanten mouwen zijn een hoogtepunt, net als het zichtbare uitbeningsdetail, opgesmukte kristallen band en kanten rok met zijn prachtige geschulpte zoom en kapellentrein.

3

Deze jurk, genaamd Athena, is een viering van Franse kant en Italiaanse tule. Het is gemaakt om het vrouwelijke silhouet te stroomlijnen en alle details worden geplaatst om te verlengen en het oog omhoog en naar buiten te halen. Het kant is met de hand geknipt en op de tule geplaatst, samen met het lineaire achtergronddetail dat achter de tule wordt toegevoegd om de geometrie en dimensie van de jurk te geven.

4

Deze prachtige Franse veterjurk met lange snoeren valt in een trein onder een tailleband met ceintuur. De pure bovenste buste lijn van kant heeft handgesneden kantmotieven die op de typische boho-mode over de schouders druppelen en een zeer uniek schouderdetail vormen.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!