viktok.reismee.nl

Geen wit dragen? Kleur betekenissen van niet-witte bruiloft

toga

Terwijl de witte en ivoren gewaden nog steeds de overgrote meerderheid vormen van de moderne bruiden, is er een grotere variëteit aan kleuren beschikbaar dan ooit tevoren.

Dus als je overweegt om de traditie te verlaten, bekijk dan de populairste alternatieve bruidskleurtinten en wat ze betekenen ... je favoriete kleur is wellicht de perfecte manier om je gevoelens of persoonlijkheid op je grote dag te communiceren!

ivoor

We weten allemaal dat wit wordt geassocieerd met onschuld en zuiverheid, daarom is het de traditionele kleur voor bruiden geworden om op hun trouwdag te dragen. Zijn symboliek is ook waarom het tot op de dag van vandaag een populaire keuze blijft, met ivoor als favoriet in plaats van echt wit.

Trouwjurken 2019 von Veaul

Roze

Net als toen, is roze ook een kleur die geassocieerd is met onschuld, maar heeft ook een frisse, frisse en vrouwelijke uitstraling en kan pronken met een meer flirterige persoonlijkheid.

Rood

Vet is opvallend en opvallend, rood is de tweede kleur die het meest wordt geassocieerd met liefde, dankzij dezelfde schaduw die iedereen gebruikt voor zijn Valentines harten! Het symboliseert ook energie, kracht en passie.

Geel

Het tegenovergestelde van zwart, geel is een veel gelukkiger kleur die is gekoppeld aan wijsheid en intelligentie. Geel wordt ook geassocieerd met humor, nieuwsgierigheid en gedrevenheid en focus.

Blauw

Als je aan blauw denkt, denk je aan het water en de oceaan en om deze reden betekent deze kleur rust en vrede. Het is ook een symbool van zuiverheid en leven geven - net als water. Sterker nog, blauw kan stabiliteit, veiligheid en een eindeloze loyaliteit betekenen. Lichtere tinten hebben een goede gezondheid en zachtheid, terwijl donkerblauw ernstiger is en staat voor kennis, kracht en integriteit.

Goud

Het toppunt van rijkdom wordt gesymboliseerd in goud, maar het kan ook een volledig genot van het leven betekenen, met de helderheid en het geluk in verband met gele tinten. Bruiden die goud prefereren, kunnen gezien worden als extravagant, maar ook wijs en krachtig.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!