viktok.reismee.nl

Plus-size perfectie: bruidsjurken voor 'die' probleemgebieden

Als je een grote bruid bent - of zelfs een bruidsmeisje met het vreemde 'probleemgebied', kan winkelen voor een jurk pijnlijk zijn, maar dat hoeft niet. Niet alleen zijn er (prachtige) plus-maat alleen trouwjurken in overvloed, maar ook trouwjurken ontworpen om elk deel van je lichaam te vleien dat je mogelijk zorgen baart.

1

Als je te kort bent

"Te veel volume zorgt ervoor dat je er korter uitziet", zegt Veaul. "Kies in plaats daarvan voor een jurk in rechte, schede-stijl die langer wordt."

Een lange sluier verlengt je, maar een vingertop sluier kan je afsnijden.

Grote Maten Bruidsjurken von Veaul

2

Als je een prominente buik hebt

"Als je buik laag is, kan een A-lijn met kralen onder de buste erg vleiend zijn," suggereert Veaul. "Voor een buikje met een hoge mummie, kan een A-lijn ervoor zorgen dat je er zwanger uitziet, dus het is beter om vast te houden aan een verlaagde taillejurk met een corset die alles naar binnen trekt."

3

Als je een ruime bodem hebt

"Kies voor een jurk die is aangepast aan de heup en uitloopt in een vollere rok," zegt Veaul. "Het accentueert je taille en verbergt je achterste."

4

Als je een grote buste hebt

Ga zeker voor een korset of veter rug om de ondersteuning te regelen, en bandjes kunnen nuttig zijn.

Veaul zegt dat de klassieke V-hals ook flatterend is voor vrouwen met grote bustes.

5

Als je brede schouders hebt

"Een strapless sweetheart halslijn is erg flatterend op een breedgeschouderd meisje," zegt Veaul. "En dit geldt voor een trouwjurk met een plus-formaat en een jurk die niet van plus-formaat is."

6

Veaul's algemene tips voor dames met een grotere maat

- Wees niet bang om een nauwsluitende jurk te dragen. Voor veel vrouwen is het tonen van je taille met een gestructureerde, flatterende jurk gewoon het ticket.


- Wees niet bang om iets uit je comfortzone te proberen in de veiligheid van de bruidswinkel. Probeer drie of vier verschillende vormen om aan de slag te gaan en zodra u de beste vorm voor u hebt bepaald, kunt u uw opties binnen die categorie verfijnen.


- Breng slechts 1 of 2 personen aan uw kledingstuk en zorg ervoor dat ze ondersteunend zijn.


- Kies uiteindelijk de jurk waar u zich het meest zelfverzekerd en comfortabel in voelt.

- Verwacht niet dat je een hoop gewicht verliest en de jurk koopt die nu jouw maat is - je kunt een jurk tot twee maten verkleinen, maar je kunt een jurk niet groter maken.


Op zoek naar meer Trouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!