viktok.reismee.nl

Trouwjurken met lange mouwen die wij geweldig vinden

Lange mouwen trouwjurken komen terug, maar de stijl is dramatisch veranderd voor hun nieuwste incarnatie. Mouwen met volledig materiaal zijn vervangen door illusion mesh, kant en ingewikkelde kralen om een echt vrouwelijke look te creëren. In combinatie met een diepe snit op de rug, zijn de nieuwste jurken met lange mouwen echt ontzagwekkend.

1

De Bella heeft een prachtig roségoud kralennet met een 'V'-decolleté en vol illusoire mouwen.De jurken openen open met statement floral details en florale accenten door mouwen en heupen complementeren de smalle rok met sweep train.

Kanten Trouwjurken von Veaul

2

Deze zeemeermin-trouwjurk in ivoren kralenkant met decolleté 'V'-halslijn en mouwen van volledig kant is elegantie gepersonifieerd.De Navona heeft een lage rug met illusiedetails en kristallen accenten, die door de heupen razen, en een lange met kristallen bezaaide organzatrein.

3

Deze prachtige Clarke Gala zeemeermin-jurk in ivoorkleurig kant heeft een hoog uitgesneden halslijn en mouwen met een moderne ontsluierde demi-cup en sleutelgat aan de achterkant.De extravagante kanten rok met geschulpte zoom en lange trein maakt dat elke bruid zich een echte prinses voelt.

4

Als u een kapeltrein wenst, maar op zoek bent naar een ontwerp voor een zeemeermin dat gasten en uw partner voor altijd zullen herinneren, dan is de Valentina by Lazaro ideaal.Deze zeemeerminjurk in ivoorkleurige kant heeft een sweetheart halslijn en prachtige kanten mouwen en een lage rug met kanten accenten en Venise kanten applicaties in het hele lijfje.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!