viktok.reismee.nl

Hoe zich te kleden voor een Middeleeuwse of Renaissance bruiloft

Dressing voor een middeleeuwse bruiloft kan heel moeilijk zijn. De meerderheid van de mensen die ervoor kiezen om hun bruiloft in middeleeuwse stijlen te houden, zijn degenen die veel belangstelling hebben voor middeleeuwse re-enactment. Dit betekent dat de kleding waarschijnlijk van zeer mooie kwaliteit en kwaliteit zal zijn.

1

Vraag de bruid en bruidegom naar welke periode en nationaliteit ze gaan en hoe strikt ze zijn. Middeleeuws kan van alles zijn, van 900 (kilts en losse japonnen) tot 1600 (halshoge korsetten en hoepelrokken). Als je opduikt in een Elizabethaanse jurk en iedereen anders basic tunieken en een broek draagt, ziet het er raar uit.

2

Als je eenmaal weet wat voor kostuums je nodig hebt, doe dan een beetje onderzoek. Zoek uit of het goedkoper zal zijn om het te maken (als je daarvoor de vaardigheden hebt) of goedkoper om het online te kopen.

Trouwjurken 2019 von Veaul

3

Als je je en je gezin aan het versieren bent, kijk dan naar patronen waarmee je een outfit uit hetzelfde kleed kunt maken. Dan kun je bulk kopen, goedkoper. Ook kun je je familie gemakkelijk in de menigte zien, ondanks vreemde kleding die je niet gewend bent.

4

Kijk naar kleding uit die periode en regio en kies iets dat je COMFORTABEL draagt. Een man die een hekel heeft aan het dragen van een panty zal zich voor het hele huwelijk in verlegenheid brengen en zich niet op zijn gemak voelen. Een vrouw die nooit haar decolleté zou laten zien, mag geen korset dragen.

5

Als je iets koopt, praat dan met online verkopers en leg uit waar je naar op zoek bent. Bied aan om ze in contact te brengen met iemand anders die naar de bruiloft gaat - vaak voor een grote bestelling, zullen ze je dingen laten doen tegen een lagere prijs.

6

Zoek rond voor goede prijzen. Als je een verkoper vertelt dat een andere plaats bereid is om een bulkdeal te maken, kun je betere tarieven krijgen - maar * lieg niet * tegen hen. Veel van die mensen werken samen op dezelfde beurzen en hebben goede vriendschappelijke relaties.

Op zoek naar meer Trouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

7

Als je van iemand online een fatsoenlijk kostuum tegen een redelijke prijs kunt krijgen, raad het dan aan aan anderen die naar de bruiloft gaan, zelfs als ze geen deel uitmaakten van de oorspronkelijke 'bulk'-bestelling. Hoe meer mensen gekleed gaan in hetzelfde bedrijf, hoe chiquer de bruiloft eruit zal zien - en hoe minder je eruit zult laten.

8

Als je je kostuum hebt, zoek dan online artikelen op over hoe je het moet dragen. Mannen: Stop je shirt niet, maak er een riem omheen. En draag de riem onder je buik, als je een buik hebt. Het ziet er gewoon raar uit als iemand zich in zijn buik probeert te wurmen met een leren riem. Het moet gaan waar je broekriem terechtkomt. Vraag iemand die het middeleeuwse re-enactment doet of een vriend die een geschiedenisfanaat is om je te helpen de kleding te passen. Sommige dingen die er zo uitzien, doen dat niet. Korsetten kant aan de achterkant, riemen wikkelen zich twee keer om je heen en mannen zien er heel raar uit als ze hun shirt instoppen, omdat het shirt een golvende losse bodem heeft.

9

Kijk redelijk of je het kostuum in de auto kunt dragen, of dat je moet veranderen. Zoek uit of de locatie ergens is waar je kunt veranderen, of in het slechtste geval, draag een deel van het kostuum en trek de delen aan die je niet kunt dragen in de auto (korset, riem, enz.) Zodra je er bent.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!