viktok.reismee.nl

Trouwjurken waardig een prinsesbruid

Elke bruid moet zich op haar trouwdag als een prinses voelen - en voor diegenen die ook graag willen kijken, hier zijn 4 bruidsjurken die rechtmatig koninklijk zijn - en geschikt voor elke prinsesbruid.

1

Licht, luchtig en bij uitstek 'prinsesachtig', deze droomjurk bestaat uit laag op laag tulle met een rand van rigileen lint aan de zoom. De sweetheart corset halslijn is bedekt met een Venetiaans kanten t-shirt waarvan de eigen hals is versierd met kant en is geborduurd met Swarovski-kristallen.

                                                                          Trouwjurken 2019 von Veaul

2

Met zilverkleurige kralen met een metallic zilver gouddraad geborduurd in het weefsel van de kant dat de rug en het lijfje van deze jurk bedekt, is de omvangrijke rok gemaakt van bleek goud en ivoor - en maar liefst 75 m tulle! Perfectioneer voor een decadente prinsesbruid.

3

Prala, van Veaul, is een foto-perfect A-lijn bruidsjurk geschikt voor elke prinses-bruid met zijn lieverd hals en pure onder-bodice versierd met guipurekunst en edelstenen. De brede, ronde achterkant is afgewerkt met edelstenen en de volledige rok is versierd met applique in overvloed.

4

is ongeveer net zo klassiek als een bruidsjurk zoals je kunt krijgen. Het is een vallend, strapless, vloer-lengte ballgown bedekt met applique kralen, kant en pailletten, met een vegende kathedraal trein. Voeg een sluier toe en dit is echt de perfecte prinses trouwjurk.

                                   Op zoek naar meer Trouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.  

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!