viktok.reismee.nl

Hoe een rustieke trouwjurk te kiezen

Als je een rustieke bruiloft wilt, is het belangrijk dat je een jurk kiest die het rustieke gevoel uitstraalt. Kies een langere jurk zonder veel versieringen. Combineer het met de juiste schoenen en sluier om de rustieke sfeer te behouden. Voeg accessoires toe, zoals ongemakkelijke sieraden, om uw trouwdag zo rustiek mogelijk te maken.

1

Probeer een lange jurk met minimale versieringen. Langere jurken hebben de neiging om een country-sfeer uit te stralen. Zoek naar jurken die langer gesneden zijn. Je kunt een jurk hebben die over je voeten valt of een jurk die je knieën raakt. Kies een lange jurk zonder veel kralen, kant of andere versieringen, want dit geeft het eenvoudige, rustieke gevoel.

Als je schoenen belangrijk zijn voor je grote dag, kies dan een jurk die pronkt met je schoenen. Als je van plan bent om bijvoorbeeld cowboylaarzen te dragen, draag dan geen jurk die je voeten bedekt.

Trouwjurken 2016von Veaul

2

Kies voor een geborduurde jurk. Met borduurwerk kan je jurk er landelijker uitzien. Als u iets speciaals wilt, maar niet overboord wilt gaan met versieringen, dan kan een geborduurde jurk voor u werken.

Borduren kan geweldig zijn als u een scheutje kleur wilt. Sommige jurken hebben kleine geborduurde ontwerpen in kleurrijke tinten zoals rood en blauw.

3

Vind asymmetrische lintpatronen. Linten zijn een geweldige aanvulling op een trouwjurk. Zeer fancy lintpatronen kunnen echter de rustieke sfeer tenietdoen. In plaats van te kiezen voor perfect gepositioneerde linten, zoekt u naar jurken met linten geregen in asymmetrische patronen in uw jurk. Dit kan wat decoratie toevoegen aan je jurk terwijl de country-sfeer intact blijft.

4

Selecteer vloeiende mouwen. Lange, vloeiende mouwen kunnen een country girl-gevoel uitstralen dat perfect is voor een rustieke bruiloft. Zoek naar een jurk met langere mouwen die een beetje puffer dan gemiddeld is.

Er zijn echter geen harde en snelle regels voor wat een rustieke jurk vormt. Als je je hart op mouwloos vestigt, kan je jurk nog steeds rustiek zijn als je hem aan de lange kant houdt en verfraaiingen minimaliseert.

5

Ga voor een langere sluier. Een lange, kanten sluier geeft je bruiloft een rustieke uitstraling. Je moet ook verfraaiingen minimaliseren. Een sluier met veel kralen of linten is misschien niet het voorbeeld van de eenvoudige, rustieke sfeer.

6

Houd je sluier op zijn plaats met een florale kroon. Gebruik in plaats van een flitsende hoofdband of haarstukje om je sluier op te houden, een bloemenkroon. Een bloemenkroon zal helpen de natuurvibe uit te stralen die een rustieke bruiloft nodig heeft.

Gebruik bloemen die bij u in de buurt zijn in uw florale kroon. Hierdoor lijkt het alsof je zelf de bloemen voor de kroon hebt gekozen, wat bijdraagt aan het 'no-nonsense' gevoel van een rustieke bruiloft.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!