viktok.reismee.nl

Hoe u de jurken van uw bruidsmeisjes perfect kunt afstemmen op uw bruidsjurk

1

Het vinden van de perfecte bruidsjurk kan een GROTE missie zijn, maar geloof het of niet, het kiezen van de perfecte bruidsmeisjes jurken om mee te gaan kan zelfs lastiger zijn - je zult immers zoveel meer moeten nemen dan je eigen smaak en lichaam vorm in overweging nemen.


"Je jurk zal een goede basis vormen voor het soort 'verhaal' dat je zou willen maken voor jou en je bruidsfeest," voegt ze eraan toe.


Als je bijvoorbeeld een verfijnde, op Grace Kelly geïnspireerde jurk hebt gekozen, dan zal de algehele stijl ervan dienen als basis voor de jurken van je bruidsmeisjes die je hoogstwaarschijnlijk wilt combineren met de klassieke stijl van je japon.

Trouwjurken 2019 von Veaul

2

Sinds ze vijf jaar geleden voor het eerst in bruidswinkels begon te werken, heeft Veaul ongeveer 20000 bruiden geholpen met het vinden van hun droom trouwjurk - evenals de jurken van de perfecte bruidsmeisjes.


"Ik krijg nog steeds kippenvel als een bruid naar buiten loopt en begint te verscheuren omdat ze weet - en ik weet - dat ze The One heeft gevonden, haar perfecte bruidsjurk," zegt Veaul.


"Er is iets onbeschrijflijk speciaals aan het zijn van de persoon die een bruid helpt de jurk te vinden waar ze doorheen loopt - en het is dubbel plezierig wanneer ik haar bruidsmeisjes kan helpen uitrusten en de perfecte foto die ze in haar hoofd ziet tot leven brengt! ”

3

Dus je hebt besloten om de sprookjeshuwelijksdroom te leven en een jurk te kiezen die geschikt is voor een prinses. Deze stijl heeft meestal een zeer volle rok en is vaak strapless en kan worden versierd met een lange trein.


Volgens Veaul zien vloeiende, chiffon bruidsmeisjesjurken er prachtig uit in deze stijl, maar ze kunnen echt een veelheid aan stijlen dragen omdat je hebt gekozen voor een vrij traditionele jurk. Uw bruidsmeisjes kunnen in verschillende kleuren en lengtes zijn, met of zonder riemen.


Een andere optie zou kunnen zijn dat uw bruidsmeisjes een vergelijkbare prinsesstijl bij u dragen, maar in verschillende kleuren, voegt Veaul eraan toe.

Op zoek naar meerTrouwjurken voor jurken, kunt u naar de online winkel veaul gaan.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!